Nfl 1. hét Lehetőség

Burrow kihívókkal korrigált EPA mutatói tisztaak voltak 2022-ben, és előfordulhat, hogy a formációhoz szükséges pénz kritikus lehet a rájátszás esélye szempontjából, hogy a harmadik egymást követő szezonban legyen. A fogadó csapatok a 16 kezdőnapi meccsből 14-en belül a favoritként nyitottak, és az egyik kezdő alulmaradó a 15. favorittá vált. Az egyik csak a Coltokat, a látó texasiak 2-részes alulmaradványait jeleníti meg ‚kutyának‘ az 1. napon belül.

  • A teljes 42,5-ről 43,5-re emelkedett, ami most 43 lehet, hatvan százalékos jegyek/62 százalék készpénz hiánya a Több mint esetében.
  • A régóta várt összecsapás új szakaszt teremt az egész évre, és a rajongók izgatottan fedezik fel az NFL-nap 1. lépését. Lehetőség van mindkét NFL-csoport vadonatúj szabványaira.
  • Tua Tagovailoa egészségi állapota az egyik legnagyobb NFL-történet lesz, mintha ez egy történelmi szezon, és áprilisban azt mondta, hogy elgondolkodott a későbbi éveken.

A szerencsejátékosok azzal kezdik, hogy előnyben részesítik a hozzáértő NFL-játékos webhelyek felülvizsgálatát, mivel ezek a sportfogadások a legjobb NFL-ajánlatokat kapják az Egyesült Államokban. Ezenkívül kihívást jelent a távvadászat, amely az a szokás, hogy több sportfogadási webhelyet keresünk, hogy megtaláljuk a legjobb árat. Nem minden pénzvonal egyenlő a sportkönyvekkel, így több játékalkalmazáshoz is hozzáférhet, próbáljon ki egy robusztus stratégiai szerencsejátékot, még a mindennapi fogadók számára is.

Nfl szerencsejáték esély a Betmgm-től: game bookers esély

Lehetőség minden területen van egy tendencia, hogy gyakran módosítsa az év tekintetében, nagyon gondolja vissza itt hajlamos. A game bookers esély sportfogadók szuper Dish-visszavágót várnak az igazán friss NFL-szorzók szerint. Az új pajzsbajnok Ohio City Chiefs és az Ön NFC-győztes San francisco 49ers a társpreferenciák a legtöbb sátorfogadási webhelyen, +550 és +650 között. A játék nyújtotta a teljes közösségi küldetés tanácsadás elsőrangú szintjéről ment le a SISB során, miután a szerencsejátékosok támogatták Belichicket az AFC keleti leszámolás során az esélytelenektől távol eső rész miatt.

Buffalo adósságok a Los Angeles Ramstól

game bookers esély

Houston megpróbál majd először kimászni az NFL pincéjéből, mert a 2019-es HC DeMeco Ryannel, QB C.J. Strouddal és a texasiaknál minden egyes debütálással összeállíthatja a szokásos Andersont. John Harbaugh szervezeti funkcióit rögtön a Néhány nap 1. lépésében eltávolították, amelyek lelkes, 11 cuatro ATS-sorsolást mutatnak, és ebben az évben egy újonc HC-vel és QB-vel kell szembenéznie.Ez a vonal egy kicsit duzzadt az én vetületemhez képest, de semmi köze ahhoz, hogy a vadonatúj Texans játékban legyen benne. A friss napirend producerei végigmosolyogtak a vadonatúj Steelersen, akik neki vagy neki a 49ers elleni meccset adták az évadnyitóból. HC Kyle Shanahan továbbra is örömmel érkezik majd Purdy-nek a vadonatúj előadói munkákat 2023-ban, de a srácnak még mindig meg kell alakítania a srác ruháját az edzésen és a friss előszezonon belül.

Bár még mindig jó yardon belül értékeltek (az ötödik legkevesebb az aktivitásokon belül), Denzel Ward jelentős nehézségekkel küzdött, miután meghátrált egy lábégéstől. A párosítást pontosan az volt, hogy a clevelandi jegyvédelem szorosan együttműködik a Cincinnati fogadóival, különösen Ja’Marr Chase-sel, Tee Higginsszel és esetleg Tyler Boyddal. Cleveland égető listára kárhoztatja azt a támadást és egymásnak menedéket, amelyet a vadonatúj liga alsó felében fejeztek be a pontozáson belül. Az új csapatnak nem sikerült azonnal visszakapnia a 230 millió dolláros finanszírozást Deshaun Watsonon belül, aki legjobb esetben átlagosnak, legrosszabb esetben szörnyűnek tűnt a felfüggesztési rendszerük megszűnése után. Az új halmozott ígéret nyilvánvalóan az a tény, hogy a Tartalmazottak gyakran maguktól fedezik fel a rajtuk kívülről, alacsonyabban egyesülnek, mint egy átrendezett osztálycsapat, és talán még a legújabb rájátszásba is bejutnak. A friss Costs 2-6 volt az előző szezonokban, amikor hét ponttal, egyébként sokkal több ponttal kedvelték.

Rs Against Steelers Odds

Akár az összesített téteket, a kellékeket, a pénzvonalakat vagy a továbbjutást nézi, a friss negatív szám azt jelenti, hogy a népszerű, valamint a magabiztos szám a legújabb esélytelent jelenti. Valahányszor a vadonatúj spread-en játszunk, kisebb számok is mutatják a célmegkülönböztetést, és az összesítést, a kért pontok teljes mennyiségét. A legújabb New orleans-i szentek egyike a 10 útpreferenciának a Néhány nap 1-en belül, miközben felszabadítják a standard 12 hónapot az NFC Southern versenytárs Atlantával szemben. A legújabb Orleans mindkét év kollekcióját felosztotta az elmúlt szezonokban, azonban, amely nem vállalta a QB Jameis Winstont és a WR Michael Thomast, mindketten megsérültek. Az új Saints mindkettőt megkapja a szakmában vasárnap, miközben egy lelkes Atlanta védelemmel foglalkoznak, amelyben nem lesz kitűnő beállós, Deion Jones.

Nfl Gaming esély információ

game bookers esély

Mindenekelőtt számos sikeres lehetőség lesz arra, hogy már az 1. napon fogadók legyenek a gridironra.Lehetséges, hogy az NFL 1. napja hónapok múlva lesz, de felismerjük az új menetrendet, és az esélyek is jók! Ez egy nagyszerű érvelés az NFL nyitó hónapjának összes nyomának feltárására, és kifejezzem a standardomat azok számára, akik konkrét korai fogadásokat keresnek. 2010-ben keveset várnak a saját Washington Cardinalstól, így valójában kevés dolog várható az 1. hónapban a vadonatúj Commanders helyett. Ez nem csupán négy-öt pontot mozgott, hanem végignézte az online játék legnépszerűbb játékának teljes átalakulását. Májusban az új Steelers nyitott, míg a 2,5 pontos kedvencek, de állítólag a Few days 1-re a legújabb 49ers mára már nagyon kedvelt a dos.5-esek körében.

Cleveland Browns @ Carolina Panthers

Lelkes, felvillanyozó összecsapás várja a rajongókat a hétvégi éjszakai sportban az NFL 1. napján belül, miközben a Lions és a Rams egymásra gázol a hihetetlenül előre jelzett divíziókonfliktusban. Mivel a kaland izgalmas NFL-mérkőzést tesz lehetővé, az új reflektorfény bekapcsolja a valaha is kapcsolódó NFL hétvégi esti sportesemények lehetőségét. Az ilyen, a sportfogadók által óvatosan kiszámított NFL-lehetőség értékes tudást és előrejelzést ad, izgalmat és intrikát tartalmazva a játékhoz.